Joan Vilà: “Ningú millor que Xavi pot tornar a fer reviure els moments bonics del Barça”

L’excoordinador del futbol base del Barça, considerat el pare futbolístic de Xavi Hernández, creu que el tècnic de Terrassa és la millor opció per substituir Koeman

Els elogis a Xavi Hernández estan cada vegada més estesos en l’entorn del Barça, alhora que el club intenta tancar la seva incorporació com a entrenador al més aviat possible.

Tot i això, Joan Laporta no enviarà cap emissari fins a Doha perquè espera que sigui el mateix Xavi qui arribi a un acord amb l’Al-Sadd, el seu club, per rescindir el seu contracte i signar el nou amb el Barça, que el vol per rellevar Ronald Koeman, destituït dijous a la mitjanit després de la derrota 1-0 al camp del Rayo Vallecano .

Per saber una mica millor què pot aportar Xavi al Barça, aquest dijous el Tu diràs ha entrevistat Joan Vilà, excoordinador del futbol base del Barça i pare futbolístic de Xavi. En aquest sentit, Vilà creu que el tècnic de Terrassa és la millor opció per substituir Koeman al capdavant de la banqueta blaugrana.

“En aquests moments, Xavi pot aportar una cosa important, que és el consens; la major part dels culers desitgen que torni, estic convençut que ningú millor que Xavi pot tornar a fer reviure els moments bonics del Barça”, explica.

Joan Vilà ha treballat gairebé tota la vida al futbol base del Barça, fins que va deixar el càrrec de responsable de metodologia l’any 2018, quan Pep Segura era el mànager general esportiu del club. En la seva llarga trajectòria com a formador, Vilà ha tingut un paper molt important en el desenvolupament de futbolistes que han acabat sent llegendes blaugranes, com ara Carles Puyol o el mateix Xavi Hernández.


Estic convençut que ningú millor que Xavi pot tornar a fer reviure els moments bonics del Barça

Joan Vilà

Joan Vilà

Entrevista completa aquí